akustiikkalevytAkustiikkatuotteillamme on erinomainen äänen absorbointikyky. Konto-akustiikkatuotteet ovat pintaturpeesta valmistettuja luonnontuotteita, jotka on kehitetty akustiikan parantamiseksi. Akustointimateriaalimme on kevyt, ja se on helppo kiinnittää. Se sietää erinomaisesti kosteutta, ja se on homehtumaton. Se on lisäksi myös hyvä lämmöneriste, ja sitä voi leikata. Kaikki tämä yhdistyy kauniiseen elävään ulkonäköön, joka luo uusia mahdollisuuksia sisustuksellisesti.

Turpeen hyvästä toimivuudesta hengitysilman kanssa on kokemuksia jo satojen vuosien ajalta. Akustiset tuotteemme ovat tästä syystä turvallisia ja terveellisiä käyttää. Tämä on todistettu Työterveyslaitoksella teetetyissä testeissä.  Tuotteen voi kierrättää energiajätteenä käytön jälkeen.

Olemme kehittäneet pintaturpeesta uusia ainutlaatuisia tuotteita, joita kukaan muu ei valmista maailmassa. Konto-akustiikkalevy on suomalaista muotoilua, jonka voi asentaa seinälle, kattoon tai jopa kevyeksi tilanjakajaksi. Saat meiltä kodin, toimiston, päiväkodin tai koulun akustiikan parantamiseksi turvallisen ja terveellisen vaihtoehdon, joka on tehty luonnonmateriaalista.

 

Miljoonat sävyt!

Konto-akustiikkatuotteet käsitellään M1-luokitellulla maalilla. Niitä saa sävytettyinä kaikkiin värikartan sävyihin.

 

perusakustiikka   bassoansa

 

Yllä kuvassa perusakustiikkaamme sekä Pisara-bassoansa. Tässä lisää kuvia (klikkaa korostettua tekstiä) valmiista kohteistamme.

 

Painetut kuvat!

Akustiikalevyihin saa painettua kuvan, kirjaimia tai logon. Tuo taide tilaan!
Kysy tarjousta!

Luonnollinen hiljaisuus

Konto-akustiikkatuotteet luovat luonnollisen hiljaisuuden erilaisiin tiloihin. Ne tuovat palasen luontoa poistamaan sistätilojen kaikua, ja lisäävät viihtyisyyttä turvallisella ja miellyttävän pehmeällä tavalla. Meidän kauttamme saat halutessasi myös akustiikkasuunnittelun ja asennuspalvelun.


Akustiikkalevyn ominaisuudet:

- mitat 594x594 ja 1194x594

- normaalipaksuudet 20, 30 ja 40 mm

- äänen absorptioluokka A (EN ISO 354 & EN ISO 11654). Klikkaa tiedostonimiä alapuolella nähdäksesi arvot:

- Absorption_coefficients_Konto_Acoustics_20_mm.pdf

- Absorption_coefficients_Konto_Acoustics_30_mm.pdf

- Absorption_coefficients_Konto_Acoustics_40_mm.pdf

- M1-luokitus

- lämmönjohtavuus 0,037 W/mK (standardi EVS-EN 12667)

- kiinnitys alakattojärjestelmällä, listoilla, ruuveilla, liimalla tai jopa sopivalla kaksipuolisella rakennusteipillä kattoon tai seinään. Tässä linkki kolmeen asennusvideoon erilaisista kiinnitystavoista: Konton akustiikan asennusvideoita

- koska tuote on tehty luonnonkuiduista, levyssä voi esiintyä vaihtelua liittyen väriin tai pinnan tasaisuuteen. Eri aikoina maalatuissa sarjoissa voi esiintyä myös värisävyeroja.

- lisätietoja, referenssejä ja käyttäjäkokemuksia voit kysyä Samilta +358400569099.

 

Bassoansan ominaisuuksia:

- Mitat 104 x 40 x 50 cm ja paino 20 kg

- Pintalevynä muotoon prässätty 20 mm:n akustiikkalevy, sisälmys täynnä huokoisempaa turvelevyä - Kestävä elementti, päälle voi asettaa max. 10 kg:n painoisia esineitä. Tehokas matalien äänien vaimentaja

Pisaran tehollinen vaikutusalue alkaa loivasti n. 100 hz:n paikkeilta. Parhaiten yksittäinen Pisara vaimentaa yläbassoja n 200 hz:stä alkaen, mikä onkin monessa tilassa juuri se pahin kuminaa aiheuttava taajuusalue.

Aivan matalimmat taajuudet ovat yleensä ongelmana vasta isoissa kuuntelutiloissa, joissa huoneen pituus on 10 metriä tai sen yli. Ylärajataajuutta Pisaran toiminnalla ei ole lainkaan, vaan se toimii akustiikkalevyn tavoin koko kuuloalueella eli 20000 hz:iin saakka.

Mikäli halutaan vaimentaa vielä alhaisempia bassotaajuuksia, niin kaksi Pisaraa rinnakkain tai päällekkäin vaimentaa taajuuksia jo varsin hyvin 100 hz:stä alkaen ja hieman sen alapuoleltakin.

HUOM! Toimitusaika n. 2-3 viikkoa!

 

 

 

   aallot

 

 

Referenssit:

 

 

Referenssejä löydät tästä.

 

 

 

Jälleenmyyjät:

 

 

Kaikki jälleenmyyjämme löytyvät tästä.

 

Verkkokauppamme löytyy osoitteesta: www.kontoakustiikka.com

 

Tuoteselosteen voit ladata tästä

 

 

Facebook : https://www.facebook.com/pages/Konto-acoustics/111774148998337?ref=hl


 

 

 

Ylä-Satakunnantie 20

39930 Karvia

FINLAND

Myynti

Sami Laitila
+358 400 569 099
sami.laitila(at)konto.fi