Siirry sisältöön

Konto Oy

Konto Oy on täysin suomalaisessa omistuksessa oleva yhtiö, jonka koko tuotanto on Suomessa. Valmistamme huopa- ja levytuotteita suurimmaksi osaksi pintaturpeesta. Pystymme käyttämään myös muita kuituja. Valmistamme pääasiassa akustiikkatuotteita.

Yritystoimintamme perustuu vahvaan tuotekehitysosaamiseen ja patentoituun tuotantomenetelmään. Ammattitaidolla kehitetyt tuotteemme tarjoavat ekologisen, korkealaatuisen ja muotoiltavan vaihtoehdon eri käyttötarkoituksiin.

Yrityksellemme tärkeintä on luonnonmukaisuus, korkea laatu ja hyvä asiakaspalvelu. Konto Oy:n tavoitteena on kehittää terveellisiä, innovatiivisia ja luonnonmukaisia tuotteita akustiikan parantamiseksi.
”Konto” on paikallinen, perinteikäs sana, joka tarkoittaa turvetta. Karviassa on aina lähdetty konto-nevalle konnon nostoon. Haluamme tuoda Konto-tuotteillamme palasen suomalaista luontoa sinunkin yritykseesi tai kotitalouteesi.

Luonnonkuidut tuotteiksi

Kehitystyö erilaisten luonnonkuitujen kanssa on ollut pitkäjänteinen prosessi. Matkamme alkutaipaleella kotimainen pintaturve alkoi erottautua erinomaisilla ominaisuuksillaan edukseen. Kehittämissämme tuotteissa yhdistyvät homehtumattomuus, käsiteltävyys, terveellisyys, kierrätettävyys, varastoitavuus ja pitkäikäisyys. Pintaturvetuotteiden testitulokset osoittavat niiden olevan kilpailukykyisiä, verrattuna markkinoilla nykyisin oleviin tuotteisiin. Suuri ero useisiin kilpaileviin tuotteisiin on ekologisuus – pintaturve on uusiutuva, kierrätettävä ja turvallinen luonnonkuitu.

Turvekuitutuotteidemme tasalaatuisuus taataan tehdastuotannolla, jossa ympäristöasioihin on kiinnitetty erityistä huomiota koko tuotanto- ja logistiikkaketjun osalta.