Siirry sisältöön

Tuotteet

Tuotteemme valmistetaan pääasiassa pintaturpeesta huovaksi, levyksi tai muotopuristeeksi. Niiden pääasiallinen käyttökohde on akustointi. Tuotteet ja tuotantomenetelmä ovat patentoituja.

Luonnollinen vaihtoehto

Konto-tuotteet tarjoavat luonnollisen ja terveellisen vaihtoehdon eri käyttötarkoituksiin. Pääraaka-aineena käytämme pintaturvetta. Pääraaka-aineen lisäksi yhdistämme tuotteisiimme halutuista ominaisuuksista riippuen erilaisia sidosaineita. Vaadimme tuotteiltamme kierrätettävyyttä ja turvallisuutta. Kaikki valitsemamme ainesosat tähtäävät luonnon ja kestävän kehityksen kannalta parhaaseen vaihtoehtoon.

Tuotteiden ainesosien valinnassa ja kehittämisessä olemme hyödyntäneet ammattitaitoisia tuotekehittäjiä ja standardoituja testejä. Nykyiset tuotteemme ovat pitkällisen kehitystyön tulos, jossa asiakkaiden kanssa tehdyn yhteistyön merkitys on ollut suuri. Näin olemme varmistuneet parhaasta mahdollisesta tuloksesta tuotteen loppukäyttäjää ajatellen.

Tuotantoprosessissa ekologisuus on huomioitu hyvin. Kaikki ylijäävä materiaali palautetaan tehtaalla uudelleen kiertoon eli hukkaa ja jätettä ei synny. Emme tarvitse tuotantoprosessissa laisinkaan vettä, ja prosessilämmöllä voimme lämmittää tehdasrakennusta. Loppuun asti mietitty tuotantoprosessi säästää luontoa ja sen resursseja.