Siirry sisältöön

Tuotteet

Tuotteemme valmistetaan pääasiassa pintaturpeesta huovaksi, levyksi tai muotopuristeeksi. Niiden pääasiallinen käyttökohde on akustointi. Tuotteet ja tuotantomenetelmä ovat patentoituja.

Uusiutuva orgaaninen vaihtoehto

Konto-tuotteet tarjoavat luonnollisen ja turvallisen vaihtoehdon eri käyttötarkoituksiin. Turve on uusiutuva ja kotimainen raaka-aine, jolla on hyvät akustiset ominaisuudet. Sille ominainen happamuus antaa tuotteillemme antibakteerisia ominaisuuksia ja tekee siitä luonnostaan homehtumattoman ja kosteuden vaihteluita kestävän rakennusmateriaalin. Siksi Konto acoustics -tuotteiden elinkaari on kymmeniä vuosia. Kiertotalouden periaatteilla, remontissa ehkä purettu Konton akustiikka kannattaa ehdottomasti käyttää uudelleen eristysmateriaalina seuraavat viisikymmentä vuotta tai vaihtoehtoisesti kierrättää energiajätteenä.

Kaikki tuotteemme sisältävät jo tehtaalla kierrätettyä materiaalia, kuten akustiikkalevyjen leikkuuhukkaa. Konto-tuotteiden sidosaineina käytämme halutuista ominaisuuksista riippuen mahdollisimman paljon kierrätettyä tekstiilikuitua. Tuotteiden paloturvallisuus taas saavutetaan sellupohjaisella kuidulla kemikaalien sijaan. Tuoteperheeseen kuuluu akustiikan lisäksi myös öljynimeytystuotteet ja pienemmässä määrin lämpöeristelevy (0,037W/mK). Näiden tuotteiden valmistuksessa käytetään suurimmilta osin tehtaan omia sivuvirtoja ja kierrätystä.

 

Vaadimme tuotteiltamme laatua, kierrätettävyyttä ja turvallisuutta. Kaikki valitsemamme ainesosat tähtäävät luonnon ja kestävän kehityksen kannalta parhaaseen vaihtoehtoon.