Siirry sisältöön

Toimistoakustiikkaa

Vietämme suuren osan elämästämme työpaikalla. Lakisääteiseen työterveyshuoltoon kuuluu mm työpisteiden ergonomian arviointi. Riittävän lyhyt jälkikaiunta (kaiuton tila) parantaa työhyvinvointia ja tehokkuutta. Konton yksi asiakasryhmä onkin toimistot ja työympäristöt, joihin asennetaan akustiikkaa joko rakennusvaiheessa tai tilojen muutostöissä käyttötarkoitusta vastaamaan. Akustiikkatuotteiden sijainti on yleensä katto ja seinäpinnat.

Toimistoakustiikan kuvagalleria

Millintarkkaa toteutusta

Turvelevy muotoutuu vedellä leikaten lähes miksi tahansa. Tarvitsemme vain .dwg kuvan.

Mittoihin leikattua

Akustiikka leikataan mittojenne mukaan ja geometriset muodot onnistuu ilman cad kuviakin. Kysy tarjous!

Kaarevat seinät

Konton levy taipuu rajoitetusti, toinen tapa akustoida pyöreitä seiniä on palastella.

Isot akustoivat printtiteokset

Suuret tulostustyöt jaetaan useammalle Konto akustiikkalevylle, johon valokuva tulostetaan. Tarkistamme kuvan laadun riittävyyden aina ensimmäisenä.

Kaikuvat käytävät

Konton akustiikka sulautuu sisustukseen.

Brändinmukaiset värit

Konton turvelevy on maalattu sisämaalilla. Värivaihtoehtoja on satoja.

Lue lisää

Äänen kantautuminen

Kun tavanomainen ei riitä, Kontolta voi aina kysyä akustointikonsultointia ja mikä on mahdollista toteuttaa. Äänieristys on hieman laajempi kokonaisuus, kuin pelkkä jälkikaiun lyhentäminen, mutta hyvin akustoiduista tiloista kantautuu vähemmän ääntä viereisiin tiloihin.

Isot tilat – laajat pinnat

Pinta-ala ratkaisee kaikujen poistossa. Iso tila vaatii laajan absorptioalan. Vaikka esim 30mm paksu Konto on karkeasti 20% tehokkaampi kuin 20mm, ei paksuudella voi kompensoida pinta-alaa.

Tapiolan Hohka

Uniikkia seinäakustiikkaa Tapiolan Hohkassa. Pohjalla Konton 20mm paksu akustiikkalevy, jonka päälle on liimattu toinen 20mm, muotoonleikattu levy. Suunnittelu: Anna Kyyhkynen Flock, Toteutus: AMP Yhtiöt Oy, Kuva: Hannu Iso-Oja

Tilaan sulautuen

Akustiikan ei tarvitse olla näkyvästi pääroolissa. Konto akustiikkalevyn tarkoitus on hivellä korvia. Tapiolan hohka, neuvotteluhuone, Suunnittelu: Anna Kyyhkynen Flock, Toteutus: AMP Yhtiöt Oy, Kuva: Hannu Iso-Oja