Siirry sisältöön

Akustopastilli Ø500mm

114,00  sis. alv 24%

Design Tallun suunnittelema ranskanpastillia muistuttava, käsityönä muotopuristettu, kolmiuloitteinen akustopastilli. Halkaisija 50 cm, keskellä korkeus noin 5 cm ja reunoiltaan 0,5 cm. Pyöreät muodot ja pehmeys on tullut sisustukseen, akustopastilli tarjoaa luonnollisen hiljaisuuden erilaisiin tiloihin.

Huom, myynnissä myös kolmen sarja erillisenä tuotteena!

Tuotetunnus (SKU): Pastilli_Design_Tallu Osasto:

Kuvaus

Sisustuksessa suositaan maanläheisiä luonnonsävyjä, siksi akustopastilleihin on valittu murretut värisävyt. Väreihin on inspiraationsa antaneet Tikkurilan maalisävyt: Nefriitti N494 (harmaanvihreä), Neito X420 (utuinen murrettu roosa), Graniitti K499 (harmaan sävyt) ja lisäksi dramaattinen musta.

Huomioitavaa on, että värisävy voi näyttää aivan erilaiselta luonnonvalossa kuin keinovalossa. Akustopastillin väriin vaikuttaa myös seinän ja viereisten tekstiilien & kalusteiden värit. Värit ovat aina vuorovaikutuksessa toisiinsa.

Koska tuote on tehty luonnonkuiduista, levyssä voi esiintyä vaihtelua liittyen pinnan tasaisuuteen. Eri aikoina maalatuissa sarjoissa voi esiintyä myös värisävyeroja.

Helppo kiinnitys kaksipuolisella rakennusteipillä tai liimalla (ei sisälly pakettiin)
Äänen absorptioluokka A
M1-luokitus
Homehtumaton

Verkkokaupastamme saat myös kiinnitysratkaisut.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 50 × 50 × 5 cm (senttimetri)
Väri

K499 – Graniitti, Musta, N494 – Nefriitti, X420 – Neito

Saatat myös pitää...