Siirry sisältöön

Konto mukana Loviisan Asuntomessuilla 2023

Asuntomessut ovat vuoden kohokohta niin messurakentajille, meille näytteilleasettajille kuin myös rakentamista suunnitteleville ja toteuttajille. Loviisan 2023 asuntomessut Kuningattarenrannan hienoissa maisemissa on varmasti visuaalinen elämys. Me Kontolla suosittelemme olemaan myös kuulolla ja tarkalla korvalla: kodin akustointi on tullut erittäin tärkeäksi asiaksi asumisviihtyvyyden kannalta. Kaikuisat tilat lisäävät stressiä ja siksi äänien hillitseminen oikeilla akustointiratkaisuilla ja -materiaaleilla on investointi omaan ja perheen terveyteen.

 

Sisäkatto on kotimaista Konton akustiikkalevyä  kahdessa Jämerä kivitalo -kohteessa: Villa Kuningatar (kohde 10) sekä Villa Sten (kohde 11), joista jälkimmäisestä tavoitat asiantuntijamme jokaisena asuntomessupäivänä.

Lisäksi huonekohtaisia akustointiratkaisuja löytyy kohteesta 17, Villa Havet sekä kohteesta 13, Villa Kruunu.

 

 

 

Konto on tänäkin vuonna kuuluvasti ja näkyvästi esillä Asuntomessuilla. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi! Rohkeasti siis kysymään äänen vaimentamiseen liittyvistä asioista tai ruuhkan iskiessä jättäkää yhteydenottopyyntö kohteen 11 autotallista löytyvään yhteydenottopisteeseen niin otamme messujen jälkeen yhteyttä.