Siirry sisältöön

Venetsian biennaali: Mind-Building

Venetsian biennaali viittaa kansainväliseen arkkitehtuurinäyttelyyn, joka avattiin yleisölle 26. toukokuuta 2018 Venetsiassa, Italiassa. Venetsian biennaali on maailman suurin arkkitehtuurin näyttely, ja se on järjestetty vuodesta 1980 lähtien. Tänä vuonna Suomi osallistuu Venetsian biennaaliin ”Mind-Building-näyttelyllä” joka esittää suomalaista kirjastoarkkitehtuuria ja Konto Acoustics on yksi kumppaneista.

 

Mind-Building-näyttely, joka on saanut laajan kansainvälisen mediahuomion, avattiin kutsuvieraille ja medialle torstaina 24. toukokuuta. Näyttelyn avasivat opetus- ja kulttuuriministeriön kansliapäällikkö Anita Lehikoinen ja Helsingin pormestari Jan Vapaavuori. Arkkitehtuurin tiedotuskeskus (Archinfo) vastaa avoimesta näyttelystä marraskuun loppuun saakka.

 

Mind-Building-näyttelyn Alvar Aalto-paviljongin painetut taiteelliset seinäkkeet ja puhujakoroke on tehty Konton akustiikkalevyistä. Vain muutama suomalainen yritys sai mahdollisuuden osallistua tähän upeaan tapahtumaan, ja olemme kiitollisia siitä, että meitä pyydettiin tähän mukaan.