Siirry sisältöön

Messujen tyylikkäin osasto?

Pitkän 18kk odotuksen jälkeen Turun Rakenna ja sisusta -messut tapahtuvat tänä viikonloppuna. Turussa on huomioitu ilmava esillepano ja vierailijoiden turvallisuus. Yksi messupäivä on takana ja saadusta palautteesta päätellen Kontolla on yksi messujen tyylikkäimmistä osastoista. Esillä on Design Tallun Kontosta suunnittelema akustonappi, muotoonprässätty kolmiulotteinen pyöreälinjainen katseenvangitsija.

Turun Rakenna ja sisusta -messujen teemana on kestävä rakentaminen ja remontointi. Konto akustiikan elinkaari on pitkä. Nuori pintaturve on sitonut hiiltä ilmasta, joka jalostettuna vuosikymmeniä kestäväksi tuotteeksi on kestävää rakennetta. Peruskorjausvaiheessa mahdollisesti purettavat akustiikkalevyjen ei tarvitse päätyä jätehuoltoon saati ongelmajätteeksi: Konton ja turpeen lämpöä eristävät ominaisuudet kun ovat myös erittäin hyvät (0,037W/mK). Puretut akustiikkalevyt voi siis uusiokäyttää turvallisesti esimerkiksi rakennuksen lämmöneristeenä tai sisäseinien äänivaimennusmateriaalina rakenteiden sisällä.

 

Konto Rakenna ja sisusta -messuilla,
Messujen tyylikkäin osasto?

 

Konto akustiikkalevyä pyöreälinjaisena sisustuselementtinä, suunnittelija: Design Tallu

 

Konton akustinen katto. Voidaan asentaa vanhan katon päälle tai rakennusvaiheessa suoraan ruoteisiin liimaamalla. Ruodeväli maks 400mm