Siirry sisältöön

Ekologisuus

Brändinmukainen ilme

Korkealaatuiset ratkaisut

Monipuolinen tarjonta

Luonnonmukaiset tuotteet

Tuotteita luonnosta

Konto Oy on keskittynyt valmistamaan huopa- ja levytuotteita pintaturpeesta. Valmistamme pääasiallisesti akustiikkatuotteita.

Tuotteemme on muotoiltavissa eri tiheyksillä myös muihin käyttötarkoituksiin kuin akustointiin tarvittaessa esim. pintakovemmat tuotteet. Tuotteemme ja tuotantomenetelmämme ovat patentoitu.

Yrityksellemme tärkeintä on luonnonmukaisuus, korkea laatu ja hyvä asiakaspalvelu.

Akustiikkareferenssit

Tustustu uusimpiin upeisiin akustiikkareferensseihimme. Olemme koonneet näytteitä uusimmista kohteistamme. Asiakkaitamme ovat muun muassa Suomen Punainen RistiBränditoimisto Rock My BusinessWerne tuotantotalo, Osuuspankki, Ravintolat Pikantee ja monet muut.

Akustointi

Akustointituotteillamme on erinomainen äänen absorbointikyky. Konto-akustiikkatuotteet ovat pintaturpeesta valmistettuja luonnontuotteita, jotka on kehitetty akustiikan parantamiseksi.

Akustointimateriaalimme on kevyt, ja se on helppo kiinnittää. Se sietää erinomaisesti kosteutta, ja se on homehtumaton. Se on lisäksi myös hyvä lämmöneriste, ja sitä voi leikata. Kaikki tämä yhdistyy kauniiseen elävään ulkonäköön, joka luo uusia mahdollisuuksia sisustuksellisesti.

Mikäli tarvitse apua akustoinnin suunnittelussa, ole yhteydessä meihin niin suunnitellaan yhdessä. Teemme myös maksuttomia kohdekäyntejä tarvittaessa, koska jokainen tila ja koti on omanlainen.